Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbette Yenilik Sevdaruzgarinda

Anasayfa > Makaleler > Sohbette Yenilik Sevdaruzgarinda

Sevgili SevdaRuzgari.NET net sohbet ,chat ve sohbet odalari kullanicilari gün geçtikçe değişen teknoloji nedeniyle IRC ortaminda da bir çok değişiklikler meydana gelmiştir. Elbet sohbet sunuculari için bu değişiklikler olumlu yönde.Oncelikle sesli chat sonrasinda kamerali sohbet daha sonra gelişen teknolojilerde mobil de chat ile bir çok yönde degisiklik meydana gelmiştir. Bunlarin çoğu bizim için de olumlu yönde olup canimiz ne zaman sıkıldığında aninda yetiskinlerle ve yasitlarimiz ile bay ve bayan arkadaslarla sohbet etme imkanimiz olmuştur.
Artik günümüz de hep yenilikler meydana gelmektedir.Tabi eskilerin tadi hep unutulmaz ve hep bambaşka ozlenen durumlar haline gelmiştir. Örneğin izlediğimiz dizilerde eski yeşil Çam turk filmlerini unutamayiz ve tekrarini her zaman özlemle bikmaktan yeniden yeniden keyifle izlemek isteriz.Sinemalar önceden tiyatrolar vardi ve hala ogunden bugune sure gelen hala izlenen ve asla unutulmayan.Iste IRC yeniliklerle dolu ama eski zamanlarida eski sohbet ve yazarak sohbet edebileceğimiz sohbet sunucusu hem yenilik adina gec kalmamis hemde eskileri asla unutmamis ve vazgecmemis olarak sizlerle birlikte.
En güzel sohbeti, oyun kanallariyla , şiir kanallariyla ve her zaman sohbet adina dusuncelere ve fikirlere açık olan sevdaruzgari nda kaliteli ve seviyeli sohbetler adina sizleri bekliyoruz.

Ekleyen : - Tarih: 28 Şubat 2016 - 17:48 - Okunma Sayısı : 2.090 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız