Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

İlişkinizdeki Sorun Nedir?

Anasayfa > Makaleler > İlişkinizdeki Sorun Nedir?

Büyük tutkuyla başlayan aşklar zaman zaman uğradığınız hayal kırıkları ile sizleri Acaba cümlesini düşündürebilir.
İlişkinizde
Bir tarafın ilgisinin azaldığını,eskisi arayıp sormadığını,eskisi kadar sohbet edemediklerini,kurulan düzenin dışında tavırların sergilenmesi gibi konularınız gündeme geldiği zaman yaşamış olduğunuz ilişkinize şöyle bir göz geçirin derim.
Hiç kimse var olan ilişkisinin bitmesi düşüncesi ile başlamaz bu güzel duygular ile başlayan yolculuğa.Evlilik evresi tanıma süresince uzun ve derinden tanınmalı.Ufak bir sorunda olsa karsılıklı sohbet ile bunların o anda çözülmesi lazımdı ki ,ileride karşınıza tekrar çıkmasın veya aklınızda hep bir acaba düşüncesi olmaması adına oturup birlikte sohbet ederek bu konulara çözüm bulmalısınız.Aksi takdirte evlendiğiniz zaman çoğu kişilerin o cicim ayları geçtikçen sonra atladıgınız her ufak soru işareti sizi karsınıza çıkabilir ve var olan evliliğiniz bitmesine sebep olabilir.Çoğu gündemde yaşanılan ve bir çok olayda gördüğümüz en çok ayrlan insanların evlindikten sonra ayrılanlarla karşılaşıyoruz.Sevgi çok önemli bir duygudur ama en önemlisi saygıdır.Saygınız var olduğu sürece karsınızdakini anlar ,dinler ve var olan ilişkinizde sevgi de her zaman kalıcı olur.

Etiketler : , ,
Ekleyen : - Tarih: 20 Mayıs 2016 - 23:11 - Okunma Sayısı : 2.030 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

New

20 Mayıs 2016 - 23:31

saygının arkasından sevgi gelir zaten saygısız birini ne seversiniz ne arkadaş ne dost oluruz..iki taraf ta aradaki mesafeyi korumalı. biraz düşünmek lazım ebeveynlerimizin evlilikleri neden uzun sürüyor..çünkü yüz göz olmuyorlar biri kızınca öbürü susan taraf oluyor.. buda evlilikler senelerce mezara kadar sürüyor..ufacık bir örnek vereyim sevgili LaLe ve bu yazıyı okuyan arkadaşlar…bayram geldiğinde annem hala saygıyla babamın elini öper bayramını kutlar…:) SEVGİLER