Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Haberal: CHP kurultaydan güçlü şekilde çıkacak!

Anasayfa > Siyaset > Haberal: CHP kurultaydan güçlü şekilde çıkacak!

CHP İl Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi ve Birleşik Kamu-İş tarafından 30 Ağustos ZaferBayramı’nda alternatif tören düzenledi. Valilik binası önündeki Atatürk Anıtı’ndaki törene Belediye Başkanı CHP’li Muharrem Akdemir ile CHP Zonguldak Milletvekilleri Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk de katıldı.

Anıta çelenk konulması ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, CHP İl Başkanı Halil Furat’ın konuşmasıyla sona erdi.
Törenin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Mehmet Haberal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ülkenin bugünlere gelişinin temelinin atıldığı bir zafer olduğunu söyledi. Yeni hükümeti değerlendiren Haberal, “Aynası iştir kişinin hiç lafa bakılmaz. Göreceğiz icraatını. Çünkü icraat, iş yapmak önemli. Önemli olan kim olursa olsun hangi hükümet olursa olsun gelir icraatını gösterir. Temenni ederim ki ülkemizin geleceğine katkılar sağlayacak icraatlar yapılsın. Esas takdiri, değerlendirmeyi millet olarak hep beraber yapacağız. Ona göre de kararımızı vereceğiz” diye konuştu.

Haberal: CHP kurultaydan güçlü şekilde çıkacak

Ekleyen : - Tarih: 30 Ağustos 2014 - 13:57 - Okunma Sayısı : 1.980 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız