Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Online Sohbet Sitelerinde Arkadaşlık

Anasayfa > Makaleler > Online Sohbet Sitelerinde Arkadaşlık

kişiler yapıları gereği yalnızlıktan hoşlanmazlar ve etraflarında arkadaşlarının olmasını isterler. internet aracılığı ile bizler sosyal gereksinimlerimizi de chat ve arkadaşlık siteleri vasıtası ile gidermeye hızla alışıyoruz. internet kullanımının yaygın olmadığı dönemler ile kıyaslandığında bundan sonra etrafımızdaki hemen her şey bu gibi dostlukların ve arkadaşlıkların yoğun şekilde hızlı bir biçimde gelişmeye başladığını söylemek olası. Kullanım oranları hızla artamaya devam eden kameralı arkadaşlık siteleri sayesinde yaşamımıza sürekli farklı kişiler giriyor ve birbirinden ayrıcalıklı kişiler ve o kişilerin fikirleri ile online platformlarda kaynaşma şansını yakalıyoruz. Gün geçtikçe şahısların gerçek yaşamda kurdukları arkadaşlıkların yerini online platformda başlayan ve gerçek hayatta da devam eden yeni arkadaşlıklar alıyor.

bireyler arkadaşlık sitelerini birbirinden farklı sebepler ile kullanmayı tercih ediyorlar. bazan yalnızca birkaç saatlik boş zaman değerlendirme niyeti ile tercih edilen sitelerde yepyeni arkadaşlıklar kurulurken kimi ise bir hayat arkadaşı edinebilmek yahut keyifli sohbetlere dahil olmak adına girilerek yeni başlangıçlara yelken açılıyor.

sohbet siteleri yardımı ile iletişimin online platformlar üstünden sağlanması yardımıyla gerçek yaşamda yeni tanıştığımız birisi ile muhabbet ederken yaşadığımız gerginliği de üzerimizden rahatlıkla atabiliyor ve kendimizi çok daha iyi anlatım ediyoruz. Karşılıklı bir münasebet başlayabilmesi adına avantaj ve kolaylıklar sunan sohbetler ile online ortamlara da insancıl bir samimiyet gelmiş olmaktadır. Yeni arkadaşlıkların kurulabildiği ve insanların muhabbet vasıtası ile kaynaştığı online ortamların minik de olsa bir riski bulunuyor. Online bir platformda tanıştığınız insanların gerçekten de size anlatım ettikleri bunun gibi bir tanesi olmama ihtimallerinin bulunduğunu asla aklınızdan çıkarmamanız gerekir. Güvenliğinizi ve gizliliğinizi koruyabilmek ve bütün risklerden kurtulabilmek için sohbet sitelerinde şahsi bilgilerinizi tanımadığınız kimseler ile paylaşmamaya dikkat etmelisiniz.

Ekleyen : - Tarih: 30 Mayıs 2016 - 08:56 - Okunma Sayısı : 1.981 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız