Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet Finansı

Anasayfa > Sohbet Odaları > Sohbet Finansı

Bankalar birçok bayi aynı anda katıldığı sözde taraflı sohbet odaları, hedefliyoruz. Bireysel yatırımcılar ve diğer bankaların kendi meslektaşları ve tüccarlar ve müşterileri arasındaki arasındaki ikili iletişim, inceleme altında değil, kaynakları söyledi.

Düzenleyiciler ve yatırımcılar zaten yerleşim bankalara milyarlarca dolara mal olan Londra Bankalararası Faiz Oranı, veya Libor olarak bilinen önemli bir faiz oranı arma soruşturmaları sonrasında mali kriterler bütünlüğü konusunda endişe duyuyorlar.

Iddia edilen para manipülasyon içine bir küresel prob gibi büyük bankaların birçok tüccarlar (YP) oranları döviz işlemek sundular iddia edildiği “Kartel” gibi adlarla sohbet odaları üzerinde duruluyor, Wall Street Journal daha önce bildirilen .

SOHBET ODASI ERİŞİM

Sohbet iletişim Libor içine bir beş yıllık prob belirgin özellikli. Iddia FX iplere probu, sadece Haziran ayında su yüzüne ama onlar soruşturma doğrulayan Amerika Birleşik Devletleri, İsviçre ve İngiltere’den düzenleyiciler ile, son haftalarda çığ gibi büyümüştür.

“Her banka bu konuda bakıyor, sen olmak için deli olurdu,” dedi bir kaynak.

O bankaların bir dizi tüccarlar Bloomberg LP ve Thomson Reuters, ay boyunca göz altında olmuştur, böylece ortalamak para iddiaları önceden kalma dahil olmak üzere üçüncü taraf hizmetleri üzerinden online birbirleri ile iletişim odaları, sohbet erişimi kaldırarak dedi denilen Londra tespitler ve hangi ilk kez Haziran ayında su yüzüne ancak Ekim ayında snowballed.

“Bu geri Libor gider,” dedi.

Anahtar döviz kurları, WM / Reuters, Thomson Reuters ve diğer sağlayıcılardan gelen veriler kullanılarak derlenen ve WM, State Street Corp bir birim tarafından hesaplanır.Thomson Reuters tespit sürecine dahil değildir Reuters News, bir ana şirketidir.

Günlük döviz ticareti yüzde 40’ından fazlasının Londra’da yapılır çünkü 04:00 Londra saati ile belirlenen WM / Reuters oranı birçok şirket ve yatırımcılar tarafından kriter olarak kabul edilir. Otelde 24 saat açık, kendi kendini regüle pazarında bir kapanış fiyatına yakın şeydir.

JPMorgan, Citi, RBS, Credit Suisse, Barclays ve Thomson Reuters tüm yorum yapmaktan kaçındı. Bloomberg ve UBS Yorumlarınız için hemen değildi.

Ekleyen : - Tarih: 10 Şubat 2014 - 18:34 - Okunma Sayısı : 1.998 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız