Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Bedava Sohbet Burada

Anasayfa > Makaleler > Bedava Sohbet Burada

neden böyle bir başlıkta yazı yazdığımızı merak edenler elbette olmaktadır sevgili sohbet severler irc, muhabbet ortamlarında son günlerde sıkça söz edilen ”ücretlimi” sorusuna cevap olarak muhabbet Bizde bedava chat başlıklı makaleyi yazma gereği duyduk www.sevdaruzgari.net muhabbet sitemizde her hangi ücret talep edilmemektedir bizim adımıza sizlere bu biçimde bir beyanla gelenlere kesinlikle saygınlık etmemeniz zira muhabbet sitemizde chat her hangi bir ücrete tabi değildir. sırf sitemize gelen konuklarımızdan Türk örf adetlerine uygun diğer yuzırlarımızı rahatsız etmeden her hangi bir siyasi polemiğe girmeden, chat adabı içinde muhabbet etmenizdir bunun haricinde siz www.sevdaruzgari.net muhabbet misafirlerimizden her hangi bir ücret istenmemektedir. Kanal girişinde istenen şifre tamamen Lamer saldırılarını en üye indirmek içindir sitemizi sözlü ve küfürlü saldırılarda bulunan bazı heyecanlı arkadaşlarımız olmaktadır. Girişteki” /GıRıS 123” örnek te yazan rakamı değiştirerek girişte gördüğünüz rakamı oraya yazıp güvenlik kontrolünden geçtikten sonra chat odamızda muhabbete başlaya bilirsiniz oradaki giriş şifresi her hangi bir ücret göstergesi değildir. chat Bizde ücretsiz chat , muhabbet Bizde, ücretsiz chat, bedava muhabbet ortamına sizleride bekleriz.
arkadaşlık, aşk, sohbet
ücretsiz sohbet
Sevgili arkadaşlarımız sohbet Bizde ücretsiz chat makalemizde sizleri sitemizin muhabbet dalında ücret meselesinde aydınlatmayı idare şekilde kararlaştırdık siz muhabbet seven arkadaşlarımız yalnızlığınızı yeni arkadaşlarla paylaşa bilir dünyanın ve yurdumuzun bir çok yerinden kanalımıza giren bay hanım arkadaşlar edinebilirsiniz.
chat kanalımıza mobil telefonunuza yükleyeceğiniz küçük bir program aracılığıyla katıla bilirsiniz.
insanların en büyük ihtiyaçlarından birisi olan bireyler arası iletişim ve sosyal bir paylaşım olan irc sohbet ortamları günümüz koşullarında artık lüksten ziyade bir gereksinim biçimine gelmiş gittikçe yalnızlaşan şahısların sanal komuşuluklarla bir nebze de olsa yalnızlıklarını gidermektedir.

Ekleyen : - Tarih: 27 Mayıs 2016 - 22:07 - Okunma Sayısı : 2.457 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız