Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sanal Sohbet de Gerçek Aşk

Anasayfa > Genel, Hikayeler, Magazin > Sanal Sohbet de Gerçek Aşk

Merhaba sohbet ve chat odalari kullanicilari yıllardır çoğumuz sanal sohbet denilen yerde veya sohbet odalarinda aşk a sevgiye inanmadik.Hep sanal da ask yalan sohbet odalarinda aşk yalan sözüyle karsilastik.iste size bir sevdaruzgari.net deki gerçek yaşanılan aşkın öyküsü.Degerli bir arkadaşımızın yaşamış olduğu tabi isim belirtmemizi istemediği için bende bu gizliliği tutup sizlere onun düşüncelerini aktariyorum.

İşte Bizim Hikayemiz

Kalbimin sevip birine güvenip onunla ilgili hayaller kuracagina hiç inanmazdim.Hep büyük konusurdum Aşkın yalan olduğuna ınandırmıştım kendimi ve benim için aşk sayfası bir daha acilmayacakti. Bu konuda çok zordum inatciydim. Birgün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir kanalda buldum kendimi. Sadece radyo dinlemek için gelmiştim. … O kanalın hayatımı ve kader cizgimi degistirecegini Ve intikam için atan kalbimi aşka donüştürecegini nereden bilebilirdim ki. .. Radyo dinlemek için girdiğim kanalın bağımlılık yapacağını bile hayal edemezdim. ! Çünkü sanal tarzı yerlere bağlanmayı seven bir insan değildim. Benim prensiplerime aykiriydi, hele sanal da birini sevmek bana göre değildi. Zamanla çok iyi insanlar da tanıdım, tabi bunun yanında kötü insanlara da denk geldik. Fakat ben kötü insanları takmamayi öğrendim.. Birisi vardı : Geldiğim ilk günden beri hep karşıma çıkan birisi. . Aslında ben onu hep Şakacı  esprili biliyor öyle düşünüyordum, ve ona aşk gözüyle bakmiyordum. Birgün onunla konuşmaya başladım, uzun uzun konuşuyorduk. Ilk defa o gün onu tanımaya başladım. Kendimce çok çelişki de kalmıştım, Ve düsüncelerimde yanildiğımı anlamistim. Aslında espirili olmasının yanında bir o kadarda ciddi ve zor bir insan tanimistim… Ben ona o gün aşık olmuştum Ama buna birtürlü kendimi inandiramiyordum. Sanalda aşk olmaz olamaz diyordum kendimle savasiyordum….. Günler geçiyordu ve ben onunla görüşmeye devam ediyordum. Farkında olmadan bile herşey kendiliğinden gelisiyordu. Sonra bu aşkın adını koyduk, şuanda çok mutluyuz. Çok savastik çok sınandık, Yeri geldi kıskançlıklar yaşadık. Aramizi bozmak isteyen saçma insanlara bile kulaklarimi tikamayi öğrendim. Hatta o tür insanlar hasetlik yaptikca Biz bir hırsla birbirimize daha çok bağlandik. Şunuda altını çizerek söylemek istiyorum : Kıskanç karakterde bir insan olsanız bile sevdiğinize güvenmeyi bileceksiniz.! Güven ve Sevginin olduğu heryer aşktır. Biz birbirimizi Sanalda sevdik ve bundan da gurur duyuyoruz. Düzgün ve sadık bir insan olduktan sonra heryer gerçektir. Hergün sükrediyoruz Rabbim onu bana, benide ona verdiği için. .. “”Kalpleri ısindiran Allahtır…. ” Siz siz olun hiç birşeyi ertelemeyin. Ne kalbinizi, Nede hayatınızi. Özellikle büyük konusmayin Sanalda aşk olmaz deyip insanların aşkını tuhaf bulmayin. Kalbinizin garantisi yok. Bu işler kader kismet işleri. .. Gerek reel hqyatinizda olsun, gerek Sanalda olsun hiç fark etmez, yeter ki ruh eşiniz diyebileceginiz insan olsun. Aşk tesadüfleri sever. Tesadüfle giren bir aşk Kalbinizin SADAKATI olsun.

 

Bu güzel düşünceleri için adini vermediğim gizemli asigimiza teşekkür ederim. Mutluluğunuz daimi olsun..

Ekleyen : - Tarih: 06 Mayıs 2016 - 00:57 - Okunma Sayısı : 2.404 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

Sezin

06 Mayıs 2016 - 01:06

Boyle guzel sevgiyle dolu aşk sadakat zor bulunuyor isin icinde sanal varsa zor bulunuyor. Zor olani sever insan her defa ve zor olani başarip sevgiyle ustesinden gelmek daha guzel

PeLinSu

06 Mayıs 2016 - 01:10

Mutluluğun Daim olsun Allah Ayırmasın =))