Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet Ederken İlgisini Çekmek

Anasayfa > Makaleler > Sohbet Ederken İlgisini Çekmek

Konuştuğunuz herkesle aynı talep alanlarına sahip olmayabilirsiniz. Bu hal anlaşamayacağınız anlamına gelmiyor. örneğin müzik zevkleriniz ayrıcalıklı olabilmektedir. Bu durumda yapmanız gereken ilgi alanlarınızın, hobilerinizin karşınızdaki kişinin ilgisini çekmesini sağlamaktır.

örnek olarak ayrıcalıklı müzik zevklerine sahipseniz, birbirinize sevdiğiniz şarkıları yollayabilirsiniz. ayrıca hobileriniz de onun takdirini çekecektir. örneğin şiir yazıyorsanız, ona yazdığınız şiirlerden dizeler yollayabilir ve fikrini sorabilirsiniz. Bu tür paylaşımlar karşınızdaki kişiyle iletişiminizi arttıracaktır.

Doğru Zamanı Bekleyin

Karşınızdaki kişiye devamlı telefon, sosyal medya profili almak için ısrar etmeniz fena bir izlenim yaratacaktır. Bu yüzden onunla samimiyetinizi arttırmak için doğru zamanı beklemelisiniz. Elbette çekingen olmamanız gerekir lakin karşınızdaki kişiyi bunaltmanız da sohbetinizin fena bir yöne gitmesine neden olacaktır. Konuşmanın dengesini iyi kurarak sohbette tanıştığınız kişiyi arkadaşınız hâline getirebilirsiniz.

Ekleyen : - Tarih: 28 Mayıs 2016 - 21:12 - Okunma Sayısı : 1.998 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız