Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet Odalari

Anasayfa > Makaleler > Sohbet Odalari

Sevdaruzgari.Net sohbet odalari sohbet kurallarina uygun olarak yapılan sohbetlerin genel olduğu mekandır.

Daha da detaycı bir yaklaşıma girersek sohbet siteleri denildiğinde sohbet sunuculari içerisinde bir çok ülke veya illerden ortak kullanim alanı olarak bilinen ve paylaşılan bilgi ve deneyimlerin yani sira farkli sebeplerden ötürü bir araya gelemeyen sohbetci arkadaşlarımızın bir arada bulunma imkani sağlayan bir araçtır.
  

 

   Hepimizin yakından ilgilendiği ve ilgi duyguğu sohbet ve chat aynı zamanda farkli illerdeki ülkelerdeki kültürü ve farkli bilgileri paylaşma ve öğrenme imkani sağlamaktadir.
Bu sohbet odaları ortamında farklı arayışlari olan kişiler için gayret gösteren katılımcılarımız olmakta. Biz Sevdaruzgari yönetimi olarak bu tür olayların önüne geçmek için gerekli özeni göstermekteyiz.
Bu güzel makalemizin satırlarına devam ederken herkesin iyi bir insan, topluma faydalı güzel biri olmasini isteriz.Biz bunun için sevdaruzgari yönetimi olarak bize düşen görevimizi yapmak için haziriz Sizlerden gelen sorular, eleştiriler ve öneriler bizler için her zaman dikkate alınacak ve bizler için önemlidir. Bayan kullanıcılarımız bir takım şikayetleri üzerine bazı önlemler alarak çeşitli katılımcıları sıkı takibe almış bulunuyoruz. Yapılan çirkin saldırılar ve ya şahsa karşı yapılan olumsuz yönde davranışlarda kayıt altına alınmaktadır.Bu yüzden Bay ve Bayan ,Eş ,dost arkadaşlarımızın güvenle ve rahatlıkla sohbet edebilme imkanı sunuyoruz.
  

En güzel günler ve en güzel sohbet sizlerle birlikte olmasi dileğiyle.İyi Sohbetler.

Ekleyen : - Tarih: 03 Mart 2016 - 16:01 - Okunma Sayısı : 2.218 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız