Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet ve Chat Yaparken

Anasayfa > Makaleler > Sohbet ve Chat Yaparken

Sohbet kisili iliskiler arasindaki diyalogu ve ortamda oluşan arkadaşlığı pekiştirmek adına aslında önemli bir kavramdir.

 

 

Sohbet etmek ve chat yapmak şimdilerde aslında o kadar da zor değil ams önemli olan sohbet ettiğimiz kişilerin bizi ne kadar anliyor veya kendilerini ne kadar anlatabiliyor olmasi onemlidir .

Bunlarin yanısıra ettigimiz sohbet ve yaptigimiz chat in bizlere düşünme ve atacagimiz adimlarda bize doğru yolu göstermesidir.

Sohbet ederken veya chat yaparken sohbet ettigimizkişilerin bizim için ne kadar doğru veya bizim için ne kadar yanlış olduğunu anlamak aslında kurduğumuz sohbet ortamından geçmektedir.

Reel hayatımızda olduğu gibi sanalda da sohbet ederken elbetteki uyudmadigimiz noktalar olacaktır. Önemli olan bu noktaları kendi aramızda cozebiliyor muyuz yoksa sohbet daha da tartışma li bir hal mi almaya başlıyor bunu bilmek lazım.

Sohbet Odaları nda sohbet ve chat yaparken bazenhepimizin o anki düşünce yapisi ve bulundugumuz pskilojil durum pekte normal bir sohbet hali almaya bilir.Bu yüzden bazı konularda kendimize yapılmasini istemedigimiz bir hareketi karşımızdakine yapmaktan çekinmeliyiz.

Ekleyen : - Tarih: 12 Mart 2016 - 05:34 - Okunma Sayısı : 2.795 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

X

12 Mart 2016 - 21:02

Selam olsun Arkadaslar Sevdaruzgari adresinde sohbet ettıgımız arkadaşların ıcınde kafa yapısı bıze uyanda var uymayanda önemli olan saygı duymak hakaret kufur ve bırıbırıne kırmadan Toplum kurallarına uygun sohbet edebilmek ..Bu Sitede emegı olan tum yetkılılere Emeklerınden dolayı teşekkür ederim