Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Suç Oranları

Anasayfa > Haberler > Suç Oranları

Polisin kayıt yöntemleri doğruluğu hakkında sorular bir parlamento soruşturma istenir beri İngiltere ve Galler için suç istatistikleri ilk kez yayınlandı.

Veri kaydedilen suç 3.7 milyon suçlardan yüzde yıl-on yılda 3 düştüğünü gösterir, ancak onlar memurları tarafından figürleri yaygın manipülasyon önerileri ortasında geldi.

Soruşturmanın ardından, Kent kuvvet suçlardan kaydı daha sıkı yapmak için kendi uygulamaları değişmiştir.

Dolandırıcılık hariç yüzde bir dolandırıcılık dahil olmak üzere artış yüzde 7, ve 8 bildirdi Kent ve sonuçları, – aşağı edildi – Bu anda kayıtlı ülkenin her yerinde görülen suçlar arasında dikkate değer bir eşitsizlik yol açmıştır.Kent ve ülkenin geri kalanı arasındaki farkı göstermek için yukarıdaki haritada ‘yüzde değişim’ etiketli butonuna tıklayın.

Suç istatistikleri İngiltere İstatistik Kurumu Watchdog polis tarafından kaydedilen suç verilerinden onay ulusal istatistik mühür kaldırılır yana yayınlanacak ilk vardır.

Emniyet Müdürü Jeff Farrar, Şef Polis Memurları Derneği, şunları söyledi: “Doğru suç istatistikleri, suça karşı devam eden mücadelede yapılacak iş için polis sorumlu tutarak değil sadece önemli, ama bu polis memurları ve personel sağlanmasında da hayati doğru zamanda doğru yerde konuşlandırıldı.

“Bu İngiltere İstatistik Kurumu, bu hizmeti daha sorumlu, suç istatistikleri daha şeffaf hale getirmek için çalışan bir zamanda geldi ve rakamlar kamuoyuna güvence gibi polis suç istatistikleri kaydedilen gelen ulusal istatistik atamasını kaldırmak için karar verdiğini hayal kırıklığı ‘bütünlük.

“Ancak, HMIC, Home Office, Ulusal İstatistik Ofisi tarafından desteklenen polis servis, Polislik ve Suç İstatistik Danışma Kurulu Koleji görmek için kaydedilen suç doğruluk ve tutarlılık elde etmek için çok çalışmaya devam edecektir restore Ulusal İstatistik atama. ”

Hertfordshire Kuzey Galler ve Batı Mercia, anlamlı suç kayıt yöntemlerini reformlar yapmıştır hiçbiri, tüm yüzde azalma yıl-on yılda 12 görme ile, suç büyük yüzdesi damla gördüm.

1000 kişi başına 89 kaydedilen suçların en yüksek suç oranına sahip Londra, bir önceki yıla göre yüzde 9 geriledi.

En düşük oran ile polis alanları 1000 kişi başına 43 kaydedilen suçların bir suç oranıyla, Galler ve Kuzey Yorkshire Dyfed-Powys vardır.

Ülke genelinde ortalama rakamlar soygun cent, araba hırsızlığı yüzde 17 ve yüzde kriminal hasar 9 başına 5 cent, ev hırsızlık yüzde 10 geriledi kişiye karşı şiddet, yüzde yıl-on yılda 4 düştü . Ayrıca ilaç suçlarda yüzde 8 düşüş ve bisiklet hırsızlığı yüzde 7 düşüş iddia etti.

Hırsızlık, yılı yüzde 4 artış kısmen Jimmy Savile soruşturma sonrasında ileri geliyor kurbanların artmasına 56.466 yüzde 17 oranında artış cinsel suçlar,: Çeşitli suçlar da dahil olmak üzere, bir yıl-on yıllık bir artış gösterdi -on yıl 314.000 için ve 110.000 7 yüzde tarafından atladı kişi, hırsızlık;

 

Etiketler :
Ekleyen : - Tarih: 24 Ocak 2014 - 22:07 - Okunma Sayısı : 2.145 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız