Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

TRAKYA BEYAZA BÜRÜNDÜ, GÜNEY’İ SEL VURDU!

Anasayfa > Haberler, Sohbet Odaları > TRAKYA BEYAZA BÜRÜNDÜ, GÜNEY’İ SEL VURDU!

7eb58031d65a0d3d9a62157e8d28ec6c_k

Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı hava Trakya üzerinden yurda giriş yaptı. Edirne’nin yüksek kesimleri geceden itibaren kar yağışı nedeniyle beyaza büründü. Çanakkale ve çevresinde yağmur etkili olurken yüksek kesimlere kar düştü. Uludağ’da kar kalınlığı 60 santimi bulurken, Kartepe’de kar kalınlığının 10 santime ulaşması turizmcileri sevindirdi.

AKDENİZ’DE SAĞANAK

Meteoroloji İstanbul’da yağışın etkisinin artacağını İstanbul ve çevresine karla karışık yağmur yağacağını açıkladı. Gaziantep’te etkili olan sağanak nedeniyle kentteki çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Bir apartmanın yıkılan istinat duvarı park halindeki 4 aracı hurdaya çevirdi. Yolların göle döndüğü kentte bazı otomobiller sulara gömüldü. Bolu, Adana, Kahramanmaraş ve Mersin’de şiddetli yağışlar hayatı olumsuz etkiledi.
Soğuk ve yağışlı hava perşembeye kadar etkisini sürdürecek. Yağışlar Doğu ve İç Anadolu bölgelerinde kar, diğer bölgelerde yağmur şeklinde olacak.Cuma gününden itibaren hava sıcaklıkları artacak. İstanbul’da sıcaklık cuma günü 12 dereceye çıkacak.

 

 

Ekleyen : - Tarih: 11 Mart 2014 - 03:24 - Okunma Sayısı : 1.999 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız