Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

İnternette Arkadaşlık ve Sohbet

Anasayfa > Makaleler > İnternette Arkadaşlık ve Sohbet

muhabbet siteleri çağımızda aşırı ilgi çekmektedir. nedeni ise bazen gerçek dost sandığımız kişiler bizleri yapayalnız bırakabiliyor. Yalnız kalıp dertleri içe atmaktansa birileriyle paylaşmaya, chat etmeye gereksinim duyulmaktadır. Dertleşmek için değil bazen yalnızca konuşmak için, sohbet için arkadaşlık da kurmak isteyebiliriz. Bu hal sosyal çevrenin artmasına da destekçi olacaktır. Bu biçimde sohbetle başlayıp aşkla sonuçlanan durumlar da bulunmamakta değildir.
Sitemiz aracılığıyla islami sohbette gerçekleşebilmektedir veya eğlenceli ve ilginç oyun fırsatları da mevcuttur. yalnızca sohbet muhteviyatlı değil; astroloji, fıkra, magazin bu gibi daha pek çok aktivite mevcuttur. Hatta sohbetli yemek tarifleri dahi paylaşılabilir. Sohbetli yemek tarifleri ile hiç denemediğiniz yemekleri deneyen kişilerden öğrenebilir ve sizlerde deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Site konusu için paylaşmak yahut sormak dilediğiniz konuları iletişim butonuna gelerek gönderebilir, size destekçi olunmasını sağlayabilirsiniz.
2000 yılından buyana hizmet vermekte olan sitemiz, internet üzerinden muhabbet etmek, arkadaşlık kurmak, chat odalarında gezmek veya bilgi alışverişinde bulunmak hem güzel hem eğlenceli bir hale gelecektir.

Ekleyen : - Tarih: 26 Mayıs 2016 - 18:01 - Okunma Sayısı : 2.353 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

New

26 Mayıs 2016 - 20:00

evet bazen cok gerekli bir iletişimdir sunucular veya sevdarüzgarımız.ama doğru kullanmak gerekir….1)kimine göre stres atmak.. 2).kimine göre sohbet eşliğinde müzik dinlemek..3)stresi kavgayla atmak…4).kişileri aşagılıyacak ego tatmin etmek…5)amiyane olacak ama sapıklık ruhuyla gelenler!!!!!itici tipler yani….özetle …sunucuyu edebiyle kullananan karekterlere cok ihtiyacımız var olması dileğiyle….SEVGİLER