Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Microsoft Surface Pro 3 Hakkında Bilinmeyenler!

Anasayfa > Haberler > Microsoft Surface Pro 3 Hakkında Bilinmeyenler!

Bir ürünü etkili kılmak için o ürünün detaylarını bilmek gerekir. Peki Microsoft’un son dönemde en çok konuşulan ürünü Microsoft Surface 3’ün gizli sayfalarında neler olduğunu biliyor musunuz?

İşte burada yeni tablet hakkında bazı ayrıntılara yer vermek istedik. Aralarında tantımda kaçırmış olabileceğiniz birşeyler olabilir.
1- Ekran Sadece İki Katmandan Oluşuyor
Microsoft tanıtımda 12 inçlik ekrandan epey bahsetti. Bir dokunmatik ekran üretmek için birkaç katman kullanmanız gerekir ama bu da parallaks efektine yol açabiliyor. Bunu çözmek için Surface Pro 3’de sadece iki katman var, LCD ve ultra ince koruyucu cam. Dokumatik yüzey bu özel cam yüzeyde bulunuyor.
2- Yeni Şarj Portu Aynı Zamanda Veri De Aktarıyor
Önceki modellerden farklı olarak, Surface Pro 3’de manyetik elektrik konnektörü yok. Onun yerine özel tasarlanmış bir şarj portu bulunuyor. Bu şarj portu, cihazın dock istasyonu takıldığında aynı zamanda veri aktarıcı görevini de görüyor.
3- Aktif Dokunmatik Bir Kalemi Var
iPad veya benzeri tabletlerde kullandığımız kalemler pasif kalemlerdir normalde. Surface Pro 3’ün özel kalemi ise Bluetooth bağlantılı aktif bir kalem. Kalemi ekrana değdirmeden, biraz havadan bile ekrandaki oku kontrol edebilirsiniz. Ayrıca kalemin 256 dereceli hassasiyet seviyesi var.
4- Stereo Hoparlörler Ön Yüzde
İlk bakışta anlaşılmıyor ama, tabletin stereo hoparlörleri ön yüzde. Ekranın iki yanına ve üst kısma bakarsanız, ince hoparlör ızgaralarını görebilirsiniz. Bu konumlandırma sesleri daha temiz almamızı sağlıyor.
5- Ekrandaki Arayüz Ölçeklenebilir
Surface Pro 3’ün ekranı 2,160×1,440 piksel çözünürlüğünde. Eğer böyle yüksek çözünürlüklü bir ekrana normal bir Windows 8 arayüzü koyarsanız, ikonlar o kadar küçük olacak ki okunması çok zor olacak. Bu yüzden arayüz otomatik olarak 1,5 katı büyütülüyor.
6- İki Kamera Da 5 Megapiksel
Tabletin her iki yüzündeki kameralar da 5 megapiksel, ayrıca iki taraftan da 1080p video çekebiliyorsunuz. Ana kamera ile sevdiklerinizin filmlerini çekerken, ön kamera ile videokonferans yapabilirisiniz. Hem iş hem eğlence bir arada.
7- Henüz LTE Desteği Yok
Henüz bizi çok ilgilendiren bir konu olmamakla beraber, yakın zamanda bizde de 4G bağlantılar devreye girince önemli hale gelecek. Surface Pro 3 şu anda LTE bağlantı desteklemiyor. Ne zaman destekleyeceği de belli değil.
Sizler için incelediğimiz Microsoft Surface Pro 3’ün videosunu izlemek için buraya tıklayın.
Ekleyen : - Tarih: 24 Mayıs 2014 - 13:14 - Okunma Sayısı : 4.042 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız