Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Mybb Türkçe 1,6,13 Profosyonel Paket Son Sürüm

Anasayfa > Teknoloji > Mybb Türkçe 1,6,13 Profosyonel Paket Son Sürüm

Mybb Türkçe 1,6,13 Profosyonel Paket Son Sürüm
Arkadaşlar Resmi Site Mybb Paketi Ve Ekstaraları İle Beraber Kurulum Paketi Paket İçinde Olan Özellikler

  1. Mybb Kayan Resimli Manşet Eklenti Açıklaması: Bu eklenti, forum ana sayfasında, belirlemiş olduğunuz 10 adet, sağa ve sola haraket eden, resimli konu bağlantıları eklemenizi sağlar. Ayrıca resimlerin üzerine gelince duruyor, bilginiz olsun..
  2. MyBB için Side Boxes Plus! (Anasayfa + Konu Gösterimde Sağ Blok) Eklentisi   Eklenti Açıklaması: Forumunuzun sağ tarafına kutular ekler. Bu eklenti normalde portal sayfasının bloklarından alıntı yaparak çalışıyordu. Ama şimdi kendi açtığı şablonları kullanıyor yani tamamen bağımsız şekilde çalışıyor pro paket olsun olmasın tüm sistemlerde çalışır. Ayrıca isteyenler genel şablonlardan sbplus ile başlayan şablonları kendine göre düzenleyebilirler.
  3. MyBB için Gelişmiş İstatistikler Ajax Eklentisi   Eklenti Açıklaması: Eklenti, Piyasadakilerin aksine pl9_forum_ikonları eklentisiyle çakışmayan versiyonudur. Ayrıca, Düzenlemede konu ikonları ve index şablonuna eklenmesi gereken kod aktifleştirildiğinde kendiliğinden eklenir. Kapatıldığında ise bu kod şablondan kaldırılır.
  4. MyBB için Resimli Hide Gizli İçerik/Mesaj/Link Eklentisi Eklentinin Açıklaması: Konularda Belirli, linkleri yada özel kısımları gizlemenizi sağlar. Ayrıca gizlenen içeriği sadece adminler görebilir, bunun dışında normal mod ve üyeler yorum yazmadan içeriği göremezler, sayfa kaynağından bile göremezler.!
  5.  Anasayfada Reklam Eklenti Açıklaması: Sitenize reklam eklemenizde yardımcı olur.
  6.  MyBB Google-Seo 1.6.7, Arama Motoru Optimizasyonu , Seo dostu url, Sitemap, Meta Tag, Yönlendirme, 404 Sayfaları için Seo eklentisi Google Seo Plugin – Hakkında: MyBB Google Seo eklentisi ile forumunuza özel 404 hata sayfaları oluşturabilirsiniz. Ayrıca Google Seo eklentisi forumunuzun her sayfasına özel otomatik olarak meta tag, (Descriptions) etiketide oluşturmaktadır. Google seo eklentisi, forumunuzun URL yapısını Türkçe karakter formatı ile uyumlu hale getirip, tam bir Seo dostu olmasını sağlamakla yetinmeyip, dinamik bir ”site haritası”da, (Sitemap) oluşturuyor ve her sayfaya özel (Canonical) etiketi’de ekliyor.
  7. MyBB için Gelişmiş Hızlı Cevap Eklentisi 1.0.3 + Türkçe –   Eklenti Açıklaması: Bu eklenti, konu gösterime Mycode + ifade eklentili gelişmiş hızlı cevap editörü eklemenizi sağlar.
  8. MyBB için G33K Resim boyutlandırıcı Eklentisi
  9. MyBB için Etiket Sistemi Eklentisi Eklenti Açıklaması: Bu Eklenti İle Konularınızı Tıpkı Vbulletindeki gibi etiketliyecek ve temanıza uygun gösterebileceksiniz.Eklenti bir tek başlığa değil yazıdan da etiket arar.Ayrıca etiketlerinizi hem portal hem de index sayfanızda görüntüleyebilirsiniz.
  10. MyBB – Gelişmiş Spam/Bot Engelleyici Plugin Eklenti Açıklaması: Gelişmiş Spam/Bot Engelleyici, forumunuza kesinlikle bot kaydı yaptırmaz ve botlar için yorum yaptırmaz çünkü, kayıt olurken, yorum yazarken, konu açarken yada özel mesaj gönderirken sizden rastgele bir numara işaretlemenizi söyler.

​ Eklenti Kurulumu Anlatım : Arkadaşlar Forum  Kurdukdan sonra admin paneli eklentiler Ve kullanmak istediğiniz eklentileri aktif hale getirip Kullanabilirsiniz

Artık tek yapmanız gereken Bir Tema bulup  kullanmak  Kullanan Arkadaşlara Simdiden Hayırlı olsun
Sürüm Mybb.1,6,13 Son Sürüm Mybb Resmi Sitesinin paketidir..
Eklentiler Aturkiye.net Tarafından Eklenmiş Ve Sizlere Sunulmuştur..
Kaynak: Değişen dosyalar, yeni özellikler ve ayrıntılı bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz

Kod:
http://blog.mybb.com/2014/04/25/mybb-1-6-13-released-security-maintenance-release/
http://docs.mybb.com/1613.html

Kurulum Talimatı:
Ekteki dosyayı indirip .rar’dan çıkarın.

Highslide JSFTP-Upload adlı klasörün içindeki dosyaların tümünü FTP programı aracılığı ile ”public_html” klasörü içine yüklüyorsunuz. Eğer siteyi forum klasöründe kurmak istiyorsanız, ana dizine forum adında bir klasörü oluşturup ekten indirmiş olduğunuz kurulum dosyalarını forum klasörünün içine yükleyiniz..
FTP ana dizin nedir? , neresidir?
Ana dizin dediğimiz yer, public_html klasörüdür bazı sunucularda ”public_html” yerine ”httpdoc” klasörü mevcuttur. Kısaca kurulum dosyalarını adını yazmış olduğum dizin-lerden hangisi varsa içine yüklüyorsunuz..

Highslide JSDosyaların FTP’ye yükleme işlemi bittikten sonra, config.default.php dosyasının adını config.php şeklinde değiştirin ve aşağıda isimlerini yazmış olduğum dosya ve klasörlerin CHMOD izinlerini 777 olarak ayarlayınız.
./cache
./cache/themes
./uploads
./uploads/avatars
./inc/languages
./inc/config.php
./inc/settings.php
Kurulum işlemi bittikten sonra CHMOD izinlerini tekrar eski hallerine getirmeyi unutmayınız.

aha sonra tarayıcınızın adres satırına, http://site-adresiniz.com/install/ şeklinde yazarak ”ENTER” tuşuna basıp kurulum sihirbazını çalıştırın ve aşağıdaki linkini vermiş olduğum videolu yada resimli anlatım konularından yararlanarak kurulum işlemini tamamlayınız..

Highslide JS Not: Eğer kurulum işleminden sonra, Admin Kp. ve Foruma giriş/çıkış sorunları yaşıyorsanız, şuradaki konudan yararlanarak çözüme ulaşabilirsiniz..

Bunların dışında eğer herhangi bir yanlış işlem yapmadıysanız, sorun yaşamazsınız.

Highslide JS Telif & Yayın Hakları Talimatı:
Footer kısmında yer alan, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2011 MyBB Group. linklerini kesinlikle kaldırmamanızı öneriyoruz, bu uyarıyı kaale almayan kişi yada kişiler için lisans sözleşmesinin şartlarını öne sürerek haklarında yasak işlem başlatılacaktır.

Highslide JSFooter kısmında yer alan, Türkçe Çeviri: MyBBGrup linkini kaldıran kişi yada kişilere kesinlikle hiçbir destek verilmeyecektir.

Not : Paket içindeki Eklentiler Mybb Resmi Sitesinden Alınmış Aturkiye.net ArseniC tarafından Resmi Paket İçerisine Eklenmiştir…

İndirmek İçin Ek deki dosyaya Tıklayın

Kod:
http://www.aturkiye.net/resim-dosya-yukle/uploads/mybb-1613-turkce-son-surum-indir-aturkiye.rar
Etiketler :
Ekleyen : - Tarih: 27 Mayıs 2014 - 09:38 - Okunma Sayısı : 195.063 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız