Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Sohbet Odaları

Anasayfa > Sohbet Odaları > Sohbet Odaları

Microsoft’un internet hizmeti MSN çünkü çocuk güvenliği konusunda kaygılar büyük ölçüde, kendi sohbet odası hizmetlerini desteklemek kesmek için, o söyledi.

MSN 14 Ekim, Avrupa, Orta Doğu, Latin Amerika ve Asya’nın çoğunda tüm sohbet odalarına kapanan, ve diğerleri küresel işletilen şekilde değişiyor.

“Sorumlu bir lider olarak online sohbet hizmetleri giderek kötüye ediliyor çünkü gerekli, bu değişiklikleri yapmak için hissediyorum,” dedi.

Çocuk hayır “önemli” olarak nitelendirerek memnuniyetle karşıladı ve genç web kullanıcılarını koruma yolunda büyük bir adım olarak gördüğünü söyledi, ancak bazı kararını eleştirdi.

Kötü niyetli kişi

Internet servis sağlayıcısı Lycos “sorumsuz” olarak eylem markalı ve çocuklar net diğer unmoderated sohbet odalarında hareket edecek korku vardır.

Bazı MSN kendi sohbet odalarını kapatma için ekonomik nedenleri olabileceğini düşündürmektedir.

MSN GLOBAL Sohbet odaları
ABD: unmoderated Chatrooms kredi kartı abonelik olacak sadece ve diğer ürünler ile birlikte
Kanada, Avustralya, Japonya: abonelik arkasında bazı unmoderated ile 24 saat yönetilir Sohbet,
Yeni Zelanda ve Brezilya: 24 saat yönetilir Chatrooms
İngiltere ve Avrupa: Tüm chat odalarını kapatma
Orta Doğu, Latin Amerika, Asya: Tüm chat odalarını kapatma
Chatroom kapatma yangın berabere

MSN İngiltere’nin Matt Whittingham onlar hafifçe almıştı bir karar değildi sohbet odaları ve chat odaların söyledi.

“Biz bir süre sohbet odalarında endişe olmuştur ve biz artık uygunsuz iletişim ile koymak için hazır olduğumuzu bir aşamaya gelmiş,” dedi.

İngiltere’de MSN kullanıcılarına sadece sohbet hizmeti kadar açık değildir ve insanların konuşmak kimin üzerinde daha fazla kontrol sağlayan ücretsiz bir anlık mesajlaşma servisi MSN Messenger olacak.

MSN’nin diğer küresel sitelerinde Sohbet ya denetimli olacak – veya moderator – bir yetişkin tarafından günde 24 saat ya da sadece bir kredi kartı abonelik esasına göre olacak.

Hiçbir ücretsiz unmoderated sohbet odaları siteleri MSN global ağının herhangi artık yok anlamına gelir.

Net sohbet anonimlik genç insanlar çocuklar gibi davranarak yetişkinler tarafından hedef alınıyor demektir uzmanlar arasında giderek artan bir endişe olmuştur.

 Sohbet odaları ve Sohbet paylaşımlarını yanlızca sevdaruzgari’nda bulabilirsiniz.

“Biz-16’lar altında aynı yaş gibi davranarak insanlar tarafından yaklaştı, ancak kötü niyetli kişi için gençleri istemek için çalışıyoruz yetişkin yetiştirilen kim gördük,” Sayın Whittingham açıkladı.

O sohbet odalarında en mesajları uygunsuz olmasa da, bir “küçük bir azınlık” her yaştan insan için şımarık bir sohbet vardı, sözlerine ekledi.

İnsanlar da giderek sohbet odaları için mesajlar ve uygunsuz web adresleri yüzlerce göndererek spam tarafından hedef alınmıştır.

Çok spam listeleri oluşturmak için kullanıcıların e-posta adreslerini bulmak, verileri için “madencilik” oda olmuştur.

Anında kontrolü?

MSN bazı sohbet taşımak mutlu olmayacağını kabul etti.

“Biz sorumlu kullanıcılar bu hamlesinden etkilenmeyecek olacak pişman, ama biz çok dikkatli bir şekilde baktı ve müşteri çıkarlarını korumak için denge üzerinde,” Sayın Whittingham dedi.

Sohbet odaları ve ÇOCUKLAR
16 dokuz yaşları beş çocuktan biri düzenli sohbet odalarını kullanmak
Yarısından daha fazla cinsel sohbeti yapan var
Bir çeyrek karşılamak talepleri aldık yüz-yüze
10 tek yüz yüze görüştüğünü
Kaynak: Siber Araştırma Merkezi, Temmuz 2003

Sadece anlık mesajlaşma kullanılabilir yaparak, sohbet kısıtlamak ve onlar sadece kendi “arkadaş listeleri” insanlarla sohbet edebilirsiniz çünkü konuşmak kimin kontrol etmek mümkün olacak.

İnsanlar “dostum” olmak için izin istemek gerekir ve onlar çocukların çoğu sadece internet dışında olduğunu biliyorum “arkadaşları” anlamına gelir bir istek yapmak için, kullanıcının e-posta adresini bilmeniz gerekir.

Onlar da kullanıcılara MSN Messenger ücretsiz yapmaya devam edecektir.

Sayın Whittingham sohbet odalarına sunan tüm net hizmetleri, onlar internette herkesi korumak nasıl bakmaya devam gençleri sağlanması ve veliler sağduyu tavsiye ayrılmamak gerektiğini söyledi.

Bu online kişisel bilgilerini vermekten asla ve gerçek dünyada çevrimiçi tanıştığım birini görmek için düzenlenmesi asla anlamına gelir.

 

Ekleyen : - Tarih: 08 Şubat 2014 - 14:49 - Okunma Sayısı : 2.231 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız