Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

Twitter’de etkili bir Mynet Sohbet

Anasayfa > Teknoloji > Twitter’de etkili bir Mynet Sohbet

Londra Imperial College Akademik herhangi bir konuda en etkili tweeter’leri rütbe bir araç başlattı.

Şimdiye kadar böyle David Cameron, Manchester United ve Glastonbury Festivali gibi konularda kendi analizinin bir parçası olarak tweets milyonlarca topladık.

Onların yöntem Twitter kullanıcılarına denilen bir puan verir T-indexonların mesajlar retweet nasıl aktif olduklarını ve ne sıklıkta dayalı.

Sosyal medya analitik şirketler tarafından üretilen nüfuz diğer önlemlerin aksine, T-index ilgi, belirli bir konuya özgü olan ve puan hesaplar süreci şeffaf olduğunu.

T-indeks sosyal medyada en etkili sesler belirlenmesi için dijital ajansları, reklam şirketleri, markalara ve siyasi gruplar için yararlı olması beklenmektedir.

T-indeksi arkasındaki ekip beş konularda 10 en etkili tweeter’leri ortaya çıkararak araç başlattı.

Yazar Marcus Chown ( @ marcuschown ) (David Cameron ve müzik dergisi NME hakkında en etkili puan oldu NME @ ) En son Glastonbury Festivali’nde en yüksek sırada yer aldı.

Beş milyondan fazla tweet bakarak, Manchester United en nüfuzlu iki tweeter Endonezya fansites (idi @ indomanutd ve @ OneLoveTo_MUresmi Premier League Twitter hesabı (iken) @ Premierleaguede ) üçüncü sırada yer aldı.

Burberry ve son filmi World War Z üzerinde, markaların resmi hesapları ( @ burberry ve @ WorldWarZMovie ) en yüksek T-endeks puanı vardı.

– Dr Dominic Kral

Sağlık Politikası Merkezi

Formül H-indeksi, dergilerde araştırma faaliyeti ve alıntılar dayalı akademik yazarların etkisini ölçmek için kullanılan bir skor dayanmaktadır.

Bir Tweeter T-indeksi dikkate onlar konu ve aldıkları retweets sayısı hakkında yazdım tweets sayısını alır. Yüksek puanı elde etmek için, bir kullanıcı üretken ve sık sık retweet edilmesi hem de olmalıdır.

Gelecek yıl, ekip mümkün olan her kullanıcı kendi anahtar kelimelerinizi girin ve herhangi bir konuda en etkili tweeter’leri bulmak için yapmak istedik.

Profesör Rab Ara Darzi , Direktörü Küresel Sağlık Yenilik EnstitüsüImperial, şunları söyledi: “‘Biz ilk Twitter önemli bir forum haline geldiğini netleşti sağlık hizmetinde son reformlar sırasında sosyal medya etkisini ölçmek ilgilenmeye başladı değişikliklerle ilgili tartışmalar için. Biz etkili farklı bireyler reformlar hakkında tweet kim olduğumuzu ve bizim bulgular ayrıntılı bir araştırma makalesi yayınlanan belirleyen bir yol bulmak istiyordum.

 “Biz o zaman bu metrik daha yaygın olarak büyük jeopolitik olaylar kamu olaylara, moda markalarından herhangi bir konuda anahtar etkileyenler ölçmek için Twitter üzerinde kullanılabilir gerçekleştirdi. Biz şimdiye kadar analiz ettik konulardan alıyoruz sonuçları büyüleyici, ve kesinlikle daha şu anda kullanımda etkisi ölçümleri mevcut daha söyle. “

Dr Dominic Kral Twitter’da etkisini ölçmek şirketlerin çok var “, ama genellikle onlar bunu nasıl söyleme: Imperial College London’da Cerrahisi Klinik Sorumlusu, dedi. Onlar da yerine bir konu daha bireysel odaklanmak. “

“T-indeksi birisi belirli bir konu üzerinde kendi çıkış kalitesi ve miktarına göre ne kadar etkili ölçen basit, şeffaf bir skor. Insanlar bir ölçü olarak nasıl yararlı olduğunu tartışmak böylece yöntem, herkese açıktır.

“Sonuçlar blogcular ve bağımsız sesler onların mesajları kurulan haber sağlayıcıları daha geniş bir kitleye yayılmış olabileceğini göstermektedir. David Cameron, Marcus chown ve tıknaz Mark hakkında tweets Guardian ve Daily Mirror gibi kurulmuş medya kuruluşları daha yüksek T-dizinler için.

“Biz de her konu hakkında genel bir en popüler tweets hakkında bilgi verir. Bunlar Stephen Fry, Lady Gaga ve One Direction üyeleri gibi ünlüler neredeyse her zaman vardır. Bir konu hakkında bir tweet ilgilendiren bir tepe uyarabilir iken, kısa vadeli olması olasıdır. T-indeksi önlemler etkisini sürdürmüştür. “

Etiketler :
Ekleyen : - Tarih: 06 Şubat 2014 - 15:54 - Okunma Sayısı : 2.004 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız