Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz
mirc indir

İşte Buda İphone Saat

Anasayfa > Haberler, Teknoloji > İşte Buda İphone Saat

iwatch-iphone-interaction-100025993-large1369416545Orada bir iOS SmartWatch için Apple’ın planları hakkında konuşmak bir sürü olabilir, ama Pebble E Ink izlemek zaten mevcut olduğunu ve iyi yapıyor olabilir. Şirket, mevcut, renkli polikarbonat modeli katılmak için yeni bir çelik sürümünü başlattı ve kullanıcıların cihazınıza mevcut 1.000 apps kadar herhangi bir yüklemeye izin iPhone ve iPad üzerindeki appstore açmanın eşiğinde gelmiştir.

Ama pek çok uygulamalar ile, büyük soru olanlar önce almalısınız nedir? İşte adanmış appstore vurmak için yeni Pebble uygulamaların beş yuvarlak-up bulunuyor.

ESPN

Mobil cihazınız üzerinde yazılım ile etkileşim gerektirmez, yani tek başına bir uygulama olarak çalışan, ESPN canlı sizin Pebble seyretmek spor puanları verir. ABD’de, bu NFL, MLB, NBA, NHL, NCAA Football ve NCAA Basketbol puanları demektir.

Orada UK spor işlenecektir ne hiçbir onay, ama ESPN futbol ve kriket için özel akıllı telefon uygulamaları çalışır gibi görerek, hem işlenecektir için olası puanları olduğunu.

Havlama

(AppStore bu platform için kullanılabilir olduğunda, bir Android cihaz üzerinde ya da o) Pebble için Havlama uygulaması iPhone’un GPS kullanır. Daha sonra restoranlar, gece kulüpleri, alışveriş imkanları ve normalde web sitesi veya diğer uygulamalar üzerinde bulabileceğiniz diğer önerileri de dahil olmak üzere sizi çevreleyen mekanları hakkında bilgiler sunar.

Oturaklı

Bir Foursquare abone iseniz size Çakıl doğrudan hesabınızda üzerinde kontrol edebilirsiniz. Yine, GPS ve verilere erişmek için telefon gerekiyor, ancak doğrudan app kendisi aracılığıyla kontrol edilir.

Orada sadece mevcut konumda kontrol daha kendisine biraz daha fazla, ama yaygara bir sürü kaydeder.

GoPro

GoPro aksiyon kameraları Kullanıcılar yakında Pebble SmartWatch onları kontrol etmek mümkün olacak bilmek heyecan olacak. Saatin uygulaması onları Kayda başlamak kendi bileklerini kamera modları ve ayarlarını değiştirmek, yerine kendi telefonları almak zorunda daha sağlar.

GoPro arkadaşı uygulaması temelde isteğe GoPro uzaktan kumanda yerine, bu yüzden bile bu şekilde para kaydedebilirsiniz.

Mercedes-Benz Digital Drive Stil

Yanı sıra tarzı olarak Pebble Çelik özel bir Mercedes-Benz edition izlemek, iki şirket iPhone için araç üreticisinin Digital DriveStyle app bir saat sürümünü tanıtmak için işbirliği yaptılar.

It etkili yol tehlikeler gibi şeyler sürücüleri uyarır ve diğer önemli sürüş bilgileri sağlar. Eğer araba içinde-çok özellikleri erişmek için Pebble SmartWatch üzerindeki düğmeleri programlamak mümkün olacak. Siri ses kontrolü, örneğin, aktive edilebilir.

Arkadaşı app 2009’dan sonra yapılan tüm modelleri ile çalışmak için tasarlanmış gibi, hem de eski Mercedes araçların sürücüleri için harika bir haber. Ve ne daha iyi bir cihaz yerine telefonunuzu kazmak zorunda değil, sizin bileğinize izlemek daha sürüş sırasında hızlı bir bakış almak?

 

Ekleyen : - Tarih: 12 Şubat 2014 - 14:34 - Okunma Sayısı : 3.484 views
Google

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız